fbpx
menu
×

Forespørg tid til tandlæge

Udfyld punkterne, så finder vi en tid sammen der matcher dine ønsker.

Bestil tid
Hvilke ugedage passer dig bedst? *
Vælg ønsket tidsrum *
Narkose

Susan og Per Vedel har begge mere end 25 års erfaring

Bestil en tidSe priser

Her på klinikken har vi også et narkoseteam tilknyttet. Susan og Per Vedel har begge mere end 25 års erfaring som anæstesisygeplejerske og anæstesilæge.

Vi haft et mangeårigt succesfuldt samarbejde med vores narkoseteam, som adskillige patienter har været glade for. Naturligvis lever narkosebehandlingen hos Teamtand op til Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Hvorfor behandle under narkose

Der kan være forskellige årsager til, hvorfor patienter ønsker tandbehandling under narkose.

Først og fremmest kan det være patienter med nogle fysiske forhold, der forhindrer almindelig tandbehandling.

Dernæst kan der være patienter med så stærk en tandlægeskræk/fobi, at konventionel tandbehandling ikke kan gennemføres.

Slutteligt er der patienter, som har negligeret deres tandlægebesøg og mundhygiejne af andre årsager end angst. Tandproblemerne har hobet sig op i gennem årene, og de ønsker nu at starte på en frisk.

Per Vedel

Narkoselæge

Susan Vedel

Narkosesygeplejerske

Hvordan foregår narkosebehandling hos Teamtand

Det første skridt er det sværeste, men tag det alligevel. Ring til os eller brug kontaktformularen her på hjemmesiden og book en tid – husk at oplyse at du har tandlægeskræk.

Dernæst kommer du til en forundersøgelse før selve narkosebehandlingen. Her vil man lytte til dine ønsker og forventninger og sammen ligge en plan baseret på den kliniske samt radiologiske undersøgelse. Du vil blive informeret om, hvordan behandlingen vil udføres, hvilke forholdsregler du skal tage op til selve dagen samt dagene efter. Slutteligt vil der fremstilles et prisoverslag, som du selvfølgelig skal godkende.

Du vil blive kontaktet af vores narkoselæge inden selve dagen, som vil tage en snak med dig vedrørende medicin, helbredstilstand samt andre forhold ifb. med narkosebehandlingen.

På selve narkosedagen skal du ankomme på klinikken i behageligt tøj, sørge for at have fulgt forskrifterne anvist inden samt evt. have taget den instruerede medicin.

 

Når du lægger dig i tandlægestolen, får du et bedøvelsesmiddel via et drop, blodtrykket bliver målt og du får nogle elektroder på brystet, så vi kan se, hvordan hjertet arbejder. Vi måler også, hvor meget ilt du har i blodet med en blød fingerklemme. Vi er også omhyggelige med at du ligger godt, for at du ikke skal få trykmærker.

Bedøvelsen bliver sprøjtet ind gennem droppet. Det kan svide lidt, men det virker hurtigt. For at du kan få luft under behandlingen får du – når du sover – et rør gennem munden og ned til lungerne. Så starter behandlingen.

Vi er hos dig under hele operationen, du er aldrig alene. Vi overvåger, om du sover, og om dit hjerte og lunger fungerer godt. Efter operationen vågner du i tandlægestolen. Der skal normalt beregnes omkring 4 timers narkose inkl. indsovning og opvågning.

Efter narkosebehandling skal der altid være en ledsager til at tage hånd om én, efter opvågningen er overstået, indtil næste dag.

Du vil blive kontaktet dagen efter telefonisk for at høre, hvordan du har det, og du skal komme til en kontrolundersøgelse typisk 1 uge efter.

Narkose er i dag en meget sikker behandlingsform – uden alvorlige komplikationer.

Få 10% rabat

Er du under uddannelse, giver vi studierabat
Læs mere

Kom til orde

Hvad er din opfattelse af os og dit sidste besøg på klinikken?
Læs mere

Spar 505 kr.

Nu har vi tilbud på en professionel blegning af dine tænder.
Læs mere