fbpx
menu
×

Forespørg tid til tandlæge

Udfyld punkterne, så finder vi en tid sammen der matcher dine ønsker.

Bestil tid
Hvilke ugedage passer dig bedst? *
Vælg ønsket tidsrum *
Ny tandlæge

Ny tandlæge? Derfor skal du vælge Teamtand

Bestil en tidSe priser

Overvejer du at skifte tandlæge? Så overvej at skifte til Teamtand. Det tager få minutter, og så er du i gode hænder, får gratis parkering og kan klare indkøbene samtidig.

Ny tandlæge? Vi gør det let!

Du er bedst tjent med en ny tandlæge, der bringer smil på dine læber i mere end én forstand. Det mener vi hos Teamtand, hvor vi forstår væsentligheden i, du er glad og tryg ved din tandlæge – og at dine tænder får den bedste pleje, naturligvis!

Her træder du ind ad døren til en klinik med en god og tryg atmosfære, der hånd i hånd med værdier som service, kvalitet og smertefri behandling.

Sådan skifter du tandlæge

Skal vi ringe dig op og få en snak om at skifte tandlæge? Udfyld formularen her på siden, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du behøver ikke gøre andet end at udfylde formularen, så hjælper vi dig igennem hele processen.

Send os en besked

Skift tandlæge helt uden besvær!

I Danmark kan du frit vælge en du tandlæge, når vi ønsker det. Typisk sker et skifte i forbindelse med flytning, men det kan også være på grund af, du ønsker bedre behandling eller måske mangler tillid til din nuværende tandklinik. Uanset årsagen kan et tandlægeskift klares på få minutter.

Når du ankommer til vores tandklinik, hjælper vi med at gøre din overgang nem og bekvem. Du skal blot give accept, så indhenter vi din tandlægejournal hos din gamle tandlæge. Du er nu klar til at lægge dig til rette i vores magelige tandlægestol – og det er der mange gode grunde til!

Det er gratis at skifte tandlæge

Vi kan hurtigt indhente din journal

Det tager kun et øjeblik

Der kan være penge at spare ved at skifte tandlæge

Derfor er Teamtand din nye tandlæge

Din tandlæge udfører en service nøjagtigt som andre forretninger. Det er vi klar over hos Teamtand, hvor vi ganske enkelt ved, vi lever af god service og høj kvalitet.

Vi tilbyder 

Gode tandlæger 

Vores kerneydelse er at holde dine tænder sunde og velfungerende igennem hele livet. Det er vi i stand til, da alle vores tandlæger er fagligt stærke, hjemmevant betjener moderne og nænsomt udstyr og rådgiver til selvhjælp, så du selv kan passe dine tænder bedst tænkeligt. Fordi vi – uden at prale – er dygtige har Teamtand en flot Health Score på 9.83 / 10.

 

Særlig behandling til personer med tandlægeskræk 

Det er en menneskelig reaktion at være utryg, hvis vi skal noget, der ikke føles naturligt for os. Derfor hjælper vi dig godt til rette og foretager tandplejen i dit tempo, så du føler dig bedst muligt tilpas.

Studierabat og finansiering 

Er du studerende, behøver du ikke leve af havregryn for at komme til tandlægen. Vi tilbyder studierabat – ligesom vi har gode finansieringsordninger til alle.

 

Gratis parkering 

Vores klinik er beliggende i WAVES shoppingcenter, der både har gratis parkering og let tilgang med offentlig transport. Og så kan du jo klare dine indkøb samtidig.

Skal vi ringe dig op og få en snak om at skifte tandlæge?

Få 10% rabat

Er du under uddannelse, giver vi studierabat
Læs mere

Kom til orde

Hvad er din opfattelse af os og dit sidste besøg på klinikken?
Læs mere

Spar 505 kr.

Nu har vi tilbud på en professionel blegning af dine tænder.
Læs mere

“Mangler du en eller flere tænder i munden vurderer vi hvilken behandling, der vil være den bedste i netop dit tilfælde. Blandt andet ud fra dine ønsker og økonomi. Vi taler med dig om mulighederne, og finder en god løsning, du kan blive tilfreds nu og i årene fremover…”

– Kami Karimian, Tandlæge/klinikejer