fbpx
menu
×

Forespørg tid til tandlæge

Udfyld punkterne, så finder vi en tid sammen der matcher dine ønsker.

Bestil tid
Hvilke ugedage passer dig bedst? *
Vælg ønsket tidsrum *
Tandlæge Herlev

Tandlæge tæt på Herlev – Din personlige og moderne tandklinik

Bestil en tidSe priser

Teamtand er din tandlæge i Måløv, når du vil have en kvalitetsbehandling til en god pris.

Hos TeamTand ved vi godt, at det ikke er det sjoveste i verden at gå til tandlæge. Men det er vigtigt, og derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at gøre din oplevelse tryg, personlig og professionel – uden at tømme din pengepung. 

Hvis du er på udkig efter en tandlæge i Herlev eller omegn, kunne vores klinikker i Ballerup eller Hundige måske være noget for dig. Med centrale placeringer og gode parkeringsforhold er de nemme at komme til fra Herlev og andre nærliggende steder. 

Særlig fokus på at afhjælpe tandlægeskræk

Det er meget almindeligt at lide af tandlægeskræk, men hos TeamTand synes vi, at tandlægebesøget er for vigtigt til at droppe på grund af eventuel angst. Derfor gør vi en ekstra indsats for at skabe ro, tryghed og tillid hos alle vores patienter. 

Vi har stor forståelse for tandlægeskræk og vi har mange års erfaring med at håndtere det. Det er forskelligt fra patient til patient, hvad man har brug for, men vores erfaring er, at det hjælper at tage tingene i et roligt tempo. 

Vi tager en indledende snak og får stille og roligt undersøgt dine tænder, så du har god tid til at se os og klinikken an. Vi vægter desuden den personlige kontakt højt, og derfor er det den samme tandlæge, der foretager alle dine behandlinger. Så ved du som patient, hvad du kan forvente, når du møder til tandlæge i Herlev omegn næste gang. Læs mere om, hvordan du og vi kan afhjælpe tandlægeskræk her

Tandlæge i Herlev til fair priser

Vi ved, at det er dyrt at gå til tandlæge, men det er en skam at måtte nedprioritere sunde og raske tænder på grund af økonomi. Derfor vægter vi hos TeamTand fair priser og muligheder for rabat og tilskud

Som studerende modtager du 10% rabat på dine behandlinger, og det er desuden muligt at søge om offentligt tilskud samt at få tilskud, hvis man er medlem af Sygeforsikringen Danmark.

Book din næste tid til tandlæge nær Herlev hos vores klinik i Ballerup på telefon 48 80 59 60 eller mail ballerup@teamtand.dk.

Teamtand - tandlæge i Ishøj

Besøg os i klinikken i Ballerup

Du finder Teamtand i Ballerup.

Her er der rig mulighed for parkering, og vores søde klinikpersonale står klar til at tage imod dig.

Book dit næste tandlægebesøg på tlf. 43 90 59 60 eller kontakt os via e-mail: info@teamtand.dk.

“Mangler du en eller flere tænder i munden vurderer vi hvilken behandling, der vil være den bedste i netop dit tilfælde. Blandt andet ud fra dine ønsker og økonomi. Vi taler med dig om mulighederne, og finder en god løsning, du kan blive tilfreds med nu og i årene fremover…”

– Kami Karimian, Tandlæge/klinikejer

Få 10% rabat

Er du under uddannelse, giver vi studierabat
Læs mere

Kom til orde

Hvad er din opfattelse af os og dit sidste besøg på klinikken?
Læs mere

Spar 505 kr.

Nu har vi tilbud på en professionel blegning af dine tænder.
Læs mere