menu
×

Forespørg tid til tandlæge

Udfyld punkterne, så finder vi en tid sammen der matcher dine ønsker.

Bestil tid
Hvilke ugedage passer dig bedst? *
Vælg ønsket tidsrum *
Narkose

Drøm sødt, mens vi ordner dine tænder under narkosebehandling

Bestil en tidSe priser

Man siger, at man ikke kommer sovende til noget. Men hos Teamtand kommer du faktisk sovende til et sundere tandsæt. I hvert fald hvis du vælger at gøre brug af vores narkosebehandling, hvormed du er fuld bedøvet, mens vi sikrer dig et flottere sæt tænder.

Folk vælger narkose af forskellige grunde

Der kan være mange forskellige årsager til, at patienter ønsker at deres tandbehandling foregår, mens de er bedøvet.

Uanset hvad din årsag er, er det vigtigt at understrege, vi anser alle tandbehandlinger som en tillidssag, hvor du som patient skal føle dig helt tryg. Derfor er bedøvelsen et godt tilbud til dig, der mener, du har en lav smertetærskel eller blot føler dig utilpas, når du ligger i tandlægens stol.

I mange tilfælde vælger en patient at få foretaget sin tandbehandling, hvis han eller hun lider af tandlægeskræk. Frygten for at gå til tandlæge spænder fra almindelige nervøse trækninger til decideret frygt og angst. Derfor kan det være den rette løsning for nogle.

I andre tilfælde vælger vi at give en patient sin tandbehandling under narkose, hvis der er tale om en større rekonstruktion af tandsættet eller hvis personen har et handicap, der gør det svært at gennemføre behandlingen.

I enkelte tilfælde kan vi dog være nødsaget til at afvise narkose, hvis en person er meget overvægtig eller bruger store mængder medicin.

Sådan forbereder du dig på din narkosebehandling

Når du er under fuld bedøvelse, mærker du naturligvis intet fra den tandbehandling, der er i gang.

Du skal dog forberede dig op til bedøvelsen, hvor du skal faste for ikke at risikere at kaste op under behandlingen. Dette gør du ganske enkelt ved at undgå fast føde samt juice, alkohol, mejeriprodukter m.m. op til seks timer før din behandling. Hvis du ryger anbefales det også, at du undgår dette. Til gengæld må du gerne drikke vand, te, kaffe eller saft op til to timer før din behandling.

Alle regler gennemgås naturligvis af vores personale, allerede inden vi fastsætter en dato til behandlingen.

Professionelle forhold og erfarent personale

Når du får tandbehandling hos Teamtand, vil du opleve, at tryghed og åbenhed er vigtigt for os. Vi taler altid din kommende behandling godt igennem med dig, så du ved, hvad der venter dig og hvad du kan forvente efterfølgende. Hernæst taler vi om, hvorvidt narkose er en mulighed for dig.

Vi har tilknyttet vores eget narkoseteam, der består af Susan og Per Vedel. Du kan føle dig absolut tryg i deres hænder, da de begge har mere end 25 års erfaring som hhv. anæstesisygeplejerske og anæstesilæge. I det hele taget kan du forvente en positiv oplevelse fra både Per og Susan samt det øvrige personale hos Teamtand, da vi udviser stor forståelse over for personer, der ønsker narkose.

Ligesom vores udstyr i tandklinikken er moderne og af høj standard, følger vores narkoseteam Sundhedsstyrelsens retningslinjer og anvender afprøvet teknologi og udstyr på samme måde som på et hospital. Alt fagpersonale deltager professionelt i din behandling og du bliver nøje overvåget, mens vi behandler dit tandsæt skånsomt, men effektivt.

Kontakt Teamtand for nærmere information

Hvis du ønsker at høre mere om tandbehandling under narkose, er du velkommen til at kontakte Teamtand.

Vi holder til i Waves i Greve, hvorfor der er særligt let adgang for personer omkring Hundige, Ishøj, Vallensbæk og Brøndbystrand.

Kontakt os på telefon 43 90 59 60 eller e-mail info@teamtand.dk for nærmere information.

“En krone fungerer som en slags “tøndebånd”, der sikrer at tanden ikke flækker. Det er i dag umuligt, at se forskel på tandkroner og naturlige tænder. De bliver nemlig formet og farvet, så de matcher dine egne tænder perfekt.”

– Kami Karimian, Tandlæge/klinikejer

Få 20% rabat

Er du under uddannelse, giver vi studierabat
Læs mere

Kom til orde

Hvad er din opfattelse af os og dit sidste besøg på klinikken?
Læs mere

Spar 505 kr.

Nu har vi tilbud på en professionel blegning af dine tænder.
Læs mere