fbpx
menu
×

Forespørg tid til tandlæge

Udfyld punkterne, så finder vi en tid sammen der matcher dine ønsker.

Bestil tid
Hvilke ugedage passer dig bedst? *
Vælg ønsket tidsrum *
Tandkrone

En tandkrone kan ofte redde en næsten ødelagt tand

Bestil en tidSe priser

Der er flere fordele ved tandkroner. De kan blandt andet beskytte tanden som en slags skjold, men også hjælpe med til at redde tanden, hvis den er svag og porøs.

I dag laves tandkroner af flere forskellige materialer og tilbydes derfor også i en række forskellige kvalitets- og prisklasser.

En krone er en form for skal, som sættes fast oven på din egen tand, når denne er meget destrueret. I teksten herunder kan du få mere at vide om de tilfælde, hvor der anvendes tandkroner.

Tandkrone behandling

Hvis din tand har brug for at blive styrket, er det en god idé at sikre den med en tandkrone. Har du været uheldig at miste et eller flere stykker af tanden, kan en tandkrone også indgå i genopbygningen af tanden. Et tilfælde vi ofte ser her på klinikken, er problemet med gamle sølvplomberinger – de såkaldte amalgamfyldninger. De udvider sig med tiden og kan resultere i at fyldningen falder ud eller skader tanden- enten ved at knække et stykke af tanden eller ved at lave en revne i den.

Opstår der revner i en tand, som strækker sig helt ind til tandbenet, vil en tandkrone være en hensigtsmæssig behandlingsløsning.

Tandkrone af porcelæn

En porcelænskrone er flot, stærk og ligner til forveksling en helt almindelig tand. Farvenuancen kan tilpasses, så den matcher dine egne tænder fuldstændig. Den fastgøres på resterne af din naturlige tand, så den føles præcis som en af dine egne tænder.

“En krone fungerer som en slags “tøndebånd”, der sikrer at tanden ikke flækker. Det er i dag umuligt, at se forskel på tandkroner og naturlige tænder. De bliver nemlig formet og farvet, så de matcher dine egne tænder perfekt.”

– Kami Karimian, Tandlæge/klinikejer

Tandkrone priser og kvaliteter

Vi har den holdning, at du skal være tilfreds med de behandlinger, du får hos os. Ikke blot i dag, men også i årene fremover. Det betyder, at vi udelukkende vil anvende instrumenter, redskaber og materialer, der har en kvalitet, der er så god, at vi kan og vil stå inde for den. Et eksempel herpå er vores tandkroner, som alle er danskfremstillede.

Såfremt vi ville gå på kompromis med kvaliteten, havde vi mange muligheder for at tilbyde de helt billige tandkroner. Det ønsker vi imidlertid ikke. De tandkroner, vi tilbyder vores patienter, skal være lavet af materialer i høj kvalitet, fuldstændig fri for allergener og med dansk garanti – til og med til en god pris for dig som patient.

KronePris fra
Porcelænskronekr. 5.980

Med påbrændt porcelæn i stor kindtand (molar), tilpasset og cementeret (eksklusiv stifter og opbygning)

Få 10% rabat

Er du under uddannelse, giver vi studierabat
Læs mere

Kom til orde

Hvad er din opfattelse af os og dit sidste besøg på klinikken?
Læs mere

Spar 505 kr.

Nu har vi tilbud på en professionel blegning af dine tænder.
Læs mere