menu
×

Få tid til tandlæge

Udfyld formularen - så finder vi en tid til dig, der matcher dine ønsker så godt som muligt.

Bestil tid
Hvilke ugedage passer dig bedst? *
Vælg ønsket tidsrum *
Tandlæge Vallensbæk

Professionalisme i et behageligt miljø

Bestil en tidSe priser

Teamtand er din tandlæge i Vallensbæk, hvis du foretrækker professionalisme i et behageligt miljø.

Hos Teamtand går vi op i mange ting. Først og fremmest dine tænder, men også forholdene omkring dem.

Vores fagligt dygtige personale hos vores lokale tandlæge i Vallensbæk sætter en stor ære i at udføre kvalitetsbehandlinger i den moderne klinik, hvor det seneste udstyr anvendes til at give de absolut bedste resultater.

Som din tandlæge i Vallensbæk tilbyder vi bro, behandling for huller i tænder, implantater, paradentose, rodbehandling, tandblegning, tandkrone, visdomstandsfjernelse, narkose og tandretning.

Vi lægger stor vægt på tryghed, og har du tandlægeskræk, behøver du ikke være nervøs. Vi møder dig i et stille og roligt tempo, som du føler dig tilpas i. Alle patienter skal føle sig hjemme.

Selv prisen er et smil værdigt

Vidste du, mange mennesker fravælger deres tandlægebesøg af økonomiske årsager?

Det er der dog ingen mening i, for ofte vil det blot gøre situationen værre. Derfor synes vi også, alle skal have mulighed for at komme til tandlægen.

Hos vores tandlæge i Vallensbæk kan studerende derfor få 20 % studierabat på alle behandlinger, så budgettet på SU ikke bliver en hindring for god tandhygiejne.

Vi tilbyder også vores kunder at benytte ratebetaling eller få finansieret deres behandlinger, så det ikke bliver nødvendigt at udskyde en vigtig behandling.

Husk desuden at du kan søge tilskud ved bl.a. den offentlige sygesikring, Sygesikring Danmark eller tilskud fra kommunen.

Moderne klinik, mageløse mennesker

Når du besøger tandlægen i Vallensbæk-afdelingen, stifter du bekendtskab med et professionelt og samtidig afslappet miljø. Vi går meget op i en behagelige atmosfære, og kombinerer hyggelige lokaler med high-tech udstyr.

Vores tandklinik investerer ofte i de seneste apparater. Det giver nemlig den bedste behandling på effektiv vis – samtidig med at metoderne bliver mere og mere skånsomme.

Behandlingsudstyret spiller naturligvis en stor rolle for din oplevelse i vores tandklinik i Vallensbæk, men intet kan måle sig med det personale, du møder.

Vores ansatte er løbende på efteruddannelse, så de anvender de moderne maskiner med seneste viden, og dét, kombineret med en fast tandlæge, mener vi, giver den absolut bedste behandling. Du får nemlig tilknyttet en fast tandlæge, så du møder et kendt ansigt, hver gang du ankommer i klinikken. Det giver dig tryghed, og det giver samtidig tandlægen mulighed for at komme med de bedste anbefalinger. Ved at kende dig fra de regelmæssige tandeftersyn, får tandlægen nemlig indsigt i lige præcis dine tænder – og kan derved komme med de absolut bedste råd, så du opretholder et sundt tandsæt mange år frem.

Vi ønsker aldrig at fremstå belærende eller bedrevidende, men vi er sikre på, det er i din interesse at modtage råd, der hjælper dig med at holde dine tænde sunde i hverdagen.

Besøg vores tandlæge i Vallensbæk – tæt på Waves

Du finder let Teamtands tandlæge i Vallensbæk. Vi holder nemlig til i hjertet af shoppingcentret Waves, hvor du også finder gratis parkeringsmuligheder og har nem adgang via offentlige transportmidler, der stopper lige ved døren.

Vi glæder os til at hilse på dig og give dig en enestående oplevelse på vores klinik.

Bestil tid til dit næste tandlægebesøg på tlf. 43 90 59 60 eller kontakt os på: info@teamtand.dk.

“Mangler du en eller flere tænder i munden vurderer vi hvilken behandling, der vil være den bedste i netop dit tilfælde. Blandt andet ud fra dine ønsker og økonomi. Vi taler med dig om mulighederne, og finder en god løsning, du kan blive tilfreds med nu og i årene fremover…”

– Kami Karimian, Tandlæge/klinikejer

Få 20% rabat

Er du under uddannelse, giver vi studierabat
Læs mere

Kom til orde

Hvad er din opfattelse af os og dit sidste besøg på klinikken?
Læs mere

Spar 1000 kr.

Nu har vi tilbud på en professionel blegning af dine tænder.
Læs mere