fbpx
menu
×

Forespørg tid til tandlæge

Udfyld punkterne, så finder vi en tid sammen der matcher dine ønsker.

Bestil tid
Hvilke ugedage passer dig bedst? *
Vælg ønsket tidsrum *
Tandlæge Vallensbæk

Din tandlæge i Vallensbæk

Bestil en tidSe priser

Professionel tandpleje i et behageligt miljø.

Det fagligt dygtige personale hos vores lokale tandlæge i Vallensbæk sætter en stor ære i at udføre kvalitetsbehandlinger på en moderne klinik, hvor det seneste udstyr anvendes til at give de absolut bedste resultater.

Hos Teamtand tilbyder vi blandt andet:

  • Tandbroer
  • Behandling af huller i tænder (caries)
  • Implantater
  • Behandling af paradentose
  • Rodbehandling
  • Tandblegning
  • Tandkrone
  • Visdomstandsfjernelse
  • Tandretning

…og meget mere!

Vi lægger stor vægt på tryghed – og har du tandlægeskræk, behøver du ikke være nervøs. Vi møder dig i et stille og roligt tempo, som du føler dig tilpas i. Alle patienter skal føle sig hjemme.

Selv prisen er et smil værdigt

Vidste du, mange mennesker fravælger deres tandlægebesøg af økonomiske årsager?

Det er der dog ingen mening i, for ofte vil det blot gøre situationen værre. Derfor synes vi også, alle skal have mulighed for at komme til tandlægen.

Hos vores tandlæge i Vallensbæk kan studerende derfor få 10 % studierabat på alle behandlinger, så budgettet på SU ikke bliver en hindring for god tandhygiejne.

Vi tilbyder også vores kunder at benytte ratebetaling eller få finansieret deres behandlinger, så det ikke bliver nødvendigt at udskyde forløbet.

Husk desuden at du kan søge tilskud ved bl.a. den offentlige sygesikring, Sygesikring Danmark eller tilskud fra kommunen.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte vores tandlæge i Vallensbæk, hvis du som patient har behov for hjælp til papriarbejdet i den forbindelse.

 

Moderne klinik, mageløse mennesker

Når du besøger tandlægen i Vallensbæk-afdelingen, stifter du bekendtskab med et professionelt, men samtidig afslappet miljø.

Vi går meget op i en behagelig atmosfære, og kombinerer hyggelige lokaler med high-tech udstyr inde hos selve tandlægen.

Vores tandklinik investerer ofte i moderne apparater. Det giver den bedste og mest effektive behandling – samtidig med at metoderne bliver mere og mere skånsomme.

Behandlingsudstyret spiller naturligvis en stor rolle for din oplevelse i vores tandklinik i Vallensbæk, men intet kan måle sig med det personale, du møder.

Vores ansatte er løbende på efteruddannelse, hvor de lære at anvende de moderne maskiner med seneste viden. Dét – kombineret med en fast tandlæge – mener vi, giver den absolut bedste behandling.

Du får derfor tilknyttet en fast tandlæge, så du møder et kendt ansigt, hver gang du ankommer i klinikken. Det giver dig tryghed, og det giver samtidig tandlægen mulighed for at komme med de bedste anbefalinger.

Ved at kende dig fra dine regelmæssige tandeftersyn, får tandlægen indsigt i lige præcis dine tænder – og kan derved komme med de absolut bedste råd, så du opretholder et sundt tandsæt mange år frem.

Vi ønsker aldrig at fremstå belærende eller bedrevidende, men vi er sikre på, det er i din interesse at modtage råd, der hjælper dig med at holde dine tænder sunde i hverdagen.

Besøg vores tandlæge i Vallensbæk – tæt på Waves

Du finder let vores tandlæge i Vallensbæk. Vi holder nemlig til i hjertet af shoppingcentret Waves, hvor du også finder gratis parkeringsmuligheder og har nem adgang via offentlige transportmidler, som stopper lige ved døren.

Vi glæder os til at hilse på dig og give dig en enestående oplevelse på vores klinik.

Bestil tid til dit næste tandlægebesøg på tlf. 43 90 59 60 eller kontakt os på: info@teamtand.dk.

“Mangler du en eller flere tænder i munden vurderer vi hvilken behandling, der vil være den bedste i netop dit tilfælde. Blandt andet ud fra dine ønsker og økonomi. Vi taler med dig om mulighederne, og finder en god løsning, du kan blive tilfreds med nu og i årene fremover…”

– Kami Karimian, Tandlæge/klinikejer

Få 10% rabat

Er du under uddannelse, giver vi studierabat
Læs mere

Kom til orde

Hvad er din opfattelse af os og dit sidste besøg på klinikken?
Læs mere

Spar 505 kr.

Nu har vi tilbud på en professionel blegning af dine tænder.
Læs mere