fbpx
menu
×

Forespørg tid til tandlæge

Udfyld punkterne, så finder vi en tid sammen der matcher dine ønsker.

Bestil tid
Hvilke ugedage passer dig bedst? *
Vælg ønsket tidsrum *
Tandlæge Greve

Din tandlæge i Greve

Find din kommende tandlæge i Greve med høj faglighed og kvalitet i service i vores klinikker. Vi er en samling af eksperter med fokus på kvalitet i udstyr og behandlinger.


 

Bestil en tidSe priser

Få taget professionel hånd om dine tænder

Hos Teamtands tandlæger i Greve arbejder vi ud fra principperne om at forene moderne og skånsomt udstyr med menneskelige kvaliteter og kompetencer. Derfor kan vi tilbyde god service og ikke mindst gode resultater, når det drejer sig om dine tænder.

Hos os møder du altid en smilende tandlæge og imødekommende personale, der kan hjælpe dig med at skifte til vores tandlæger, give svar på dine spørgsmål og meget mere.

Vi har klare holdninger til god kvalitet

Der er mange gode grunde til at vælge Teamtand som din nye tandlæge i Greve. Vi har klare holdninger til god kvalitet. Især 5 gode grunde er værd at fremhæve.

Du får samme faste tandlæge: Tandlægebesøg handler om tillid og forståelse for dig. Derfor tror vi på, at du kan føle dig tryg, når du som patient møder den samme tandlæge i Greve hver gang. Desuden er det nemmere for tandlægen at følge udviklingen i dit tandsæt, hvilket giver bedre behandlinger.

Kvalitetsmaterialer: Vi går aldrig på kompromis med vores materialer. Især ikke da vi ved, at gode materialer er en forudsætning for gode resultater uden senere komplikationer. Vi vælger altid kvalitet over kvantitet.

Topmoderne udstyr:Vores moderne og højteknologiske udstyr spiller en vigtig rolle i behandlingen hos vores tandlæge i Greve. Det giver os fuld indsigt i hele munden og omkring alle tænder, ligesom det moderne udstyr sikrer en skånsom, men effektiv behandling.

Stor forståelse for tandlægeskræk og generel service: Er du ikke den ’største fan’ af tandlæger? Bare rolig, det vil vi gerne lave om på. Derfor er vi særligt gode til personer med tandlægeskræk, som vi respekterer og giver os ekstra god tid til. Det gælder i øvrigt også alle andre patienter, at servicen er i top.

Medlem af Tandlægeforeningen og ”danmark”:Som tandlægeklinik er vi medlem af Tandlægeforeningen og sygesikringen ”danmark”, hvor du kan få tilskud. Vi tilbyder desuden altid fair priser og har tiltag som blandt andet studierabat til de unge studerende.

Læs mere her.

Find os i Waves Shoppingcenter

Teamtand har klinik I Waves Shoppingcenter i Greve. Her kan du nemt komme til med offentlig transport eller bruge centrets gratis parkeringsfaciliteter.

Book dit næste besøg hos en tandlæge i Greve på tlf. 43 90 59 60, brug knappen ’Bestil en tid’ eller kontakt os via e-mail: info@teamtand.dk.

Teamtand - tandlæge i Ishøj

Vi står altid til din rådighed

I Danmark har vi frit tandlægevalg. Men det kan nogle gange være svært at finde ud af, hvem man skal vælge.

Hos Teamtand har vi gode patientudtalelser og gør meget ud af at give alle en god oplevelse, baseret på service og kvalitet. Det er vigtigt for os, at du er tryg, når du har os som din tandlæge i Greve.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan det er at være patient hos Teamtand eller har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid til din rådighed, hvis du har behov for afklaring eller ønsker at skifte til vores tandlægeklinik.

Kontakt os eller book tid

Vil du vide mere om vores behandlinger, skifte af tandlæge, klinikken eller andet, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også bruge ’Bliv ringet op’ funktionen, så giver vi dig et opkald hurtigst muligt.

Ønsker du at booke tid? Ring på tlf. 43 90 59 60, brug knappen ’Bestil en tid’ eller kontakt os via e-mail: info@teamtand.dk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen, give dig god service og passe godt på dine tænder.

Mød vores tandlæger, klinikassistenter og venlige blæksprutte der tager i mod dig i Greve

Kami Karimian

Tandlæge, MSc in Oral Implantology

Kristina Holsby

Klinikkoordinator

Mathias Kupper

Tandlæge

Per Vedel

Narkoselæge

Mia Mathiassen

Tandlæge

Furkan Balci

Tandlæge

Gentiana Halili

Ledende tandplejer

Dolven Akrawi

Klinikleder

Jette Poulsen Richland

Receptionist

Heidi Jakobsen

Heidi Jakobsen

Tandplejer

Mia Lentfer

Tandplejer

Sabrina Danholm

Klinikassistent

Susan Vedel

Narkosesygeplejerske

Nonglak Norberg

Klinikkens blæksprutte

Aesha

Klinikassistent

Atusa

Elev

“Mangler du en eller flere tænder i munden vurderer vi hvilken behandling, der vil være den bedste i netop dit tilfælde. Blandt andet ud fra dine ønsker og økonomi. Vi taler med dig om mulighederne, og finder en god løsning, du kan blive tilfreds med nu og i årene fremover…”

– Kami Karimian, Tandlæge

Kontakt os

43 90 59 60

info@teamtand.dk

Waves (Hundige StorCenter)
Over Bølgen 2B, 1. sal
2670 Greve Strand

Åbningstider

Man – Ons 8:00-16:00
Torsdag 8:00-17:00
Fredag 8:00-15:00
Lørdag: Efter aftale

Få 10% rabat

Er du under uddannelse, giver vi studierabat
Læs mere

Kom til orde

Hvad er din opfattelse af os og dit sidste besøg på klinikken?
Læs mere

Spar 505 kr.

Nu har vi tilbud på en professionel blegning af dine tænder.
Læs mere

Din behandling – med dig i centrum

Hos Teamtand sørger vi for personlig tandpleje til dig i Greve. Hos os ved vi, at hver person har forskelligt behov, og derfor har vi forskellige behandlinger til dig. Om du blot skal have tjekket dine tænder, går rundt med tandpine eller ønsker tandretning, sørger vi for, at dine ønsker bliver opfyldt med største kvalitet.

Vi tilbyder blandt andet behandlinger inden for:

  • Huller i tænderne
  • Rodbehandling
  • Visdomstænder
  • Tandretning
  • Tandlægeskræk

Dette er kun få af vores mange behandlingsformer. Læs mere om vores forskellige behandlinger her.

Hos Teamtand får du en tandlæge i Greve Center, som prioriterer dig. Vores tandlæger har stort fokus på service og din oplevelse i stolen, og vi nyder at behandle vores patienter med omsorg. Vi prioriterer at sætte tid af til dig og yde en ordentlig service med fokus på kvalitet, professionalitet og omtanke.

Vi er overbeviste om, at ekstraordinær service gør en forskel, når du får udført tandpleje.

 

Teamtand – Din nye tandlæge i Greve

Søger du en ny tandlæge i Greve, men er i tvivl om hvilken klinik, der passer bedst til dig og dine behov, så er du velkommen til at kontakte os og høre mere om os, og hvad vi kan gøre for dig. Ellers er du velkommen til at udfylde nedenstående formular, hvorefter vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig, og fortælle dig nærmere om vores behandlinger hos Teamtand.Foruden vores klinik og tandpleje i Greve, kan du også besøge vores klinik i Ballerup.