fbpx
menu
×

Forespørg tid til tandlæge

Udfyld punkterne, så finder vi en tid sammen der matcher dine ønsker.

Bestil tid
Hvilke ugedage passer dig bedst? *
Vælg ønsket tidsrum *
Tandbro

erstattet de manglende tænder i munden med en bro

Bestil en tidSe priser

Har du mistet en eller flere af dine tænder, kan de blive erstattet af nye, der ser fuldstændig naturlige ud. Der er flere måder at genskabe sådanne tænder, fx som implantater eller broer. I teksten herunder fokuserer vi på løsningen med bro.

En bro kaldes også for en tandbro. Den sidder permanent i munden og erstatter den eller de manglende tænder. Broen fastgøres på dine egne tænder.

Forudsætninger for en bro

Skal vi kunne erstatte dine tænder med en bro, er det nødvendigt med tilstrækkelig mange tænder i kæben til at kunne fastgøre broen. Hullet – eller hullerne – i tandrækken skal heller ikke være for store, da det så er svært at fastgøre en bro forsvarligt.

Forskellige bro materialer

Broer laves typisk af et keramisk materiale og/eller af metal, som guld, titan eller kromkobolt. Vi er specialister indenfor tandbroer, så spørg os gerne om fordele og ulemper ved de forskellige brotyper i forhold til dit behov.

Udarbejdelse af en bro

Det tager omkring to uger at få produceret en bro. Du skal typisk påregne 2 tandlægebesøg: første besøg vil bestå af klargøring af tænderne og digital aftrykstagning. Ved andet besøg vil man prøve, tilpasse og fastgøre broen, således at den passer dig perfekt. Mellem de 2 besøg, vil man have monteret en midlertidig bro.

Pris på en bro

Du kan læse mere om priserne på vores forskellige tandbehandlinger her.

“Mangler du en eller flere tænder i munden vurderer vi hvilken behandling, der vil være den bedste i netop dit tilfælde. Blandt andet ud fra dine ønsker og økonomi. Vi taler med dig om mulighederne, og finder en god løsning, du kan blive tilfreds med nu og i årene fremover…”

– Kami Karimian, Tandlæge/klinikejer

Få 10% rabat

Er du under uddannelse, giver vi studierabat
Læs mere

Kom til orde

Hvad er din opfattelse af os og dit sidste besøg på klinikken?
Læs mere

Spar 505 kr.

Nu har vi tilbud på en professionel blegning af dine tænder.
Læs mere