fbpx
menu
×

Forespørg tid til tandlæge

Udfyld punkterne, så finder vi en tid sammen der matcher dine ønsker.

Bestil tid
Hvilke ugedage passer dig bedst? *
Vælg ønsket tidsrum *
Tandblegning

Vores tandblegning giver flotte hvide tænder

Bestil en tidSe priser

Den mest populære kosmetiske tandbehandling i dag er tandblegning.

Det er ikke så underligt. Vi lever jo alle i en verden, hvor udseendet har forholdsvis stor betydning, og hvor vi hver især gerne vil kunne smile uhæmmet til folk omkring os.

Vi tilbyder netop nu en rabat på kr. 505,- ved tandblegning!

Hjemmeblegning

  • Normalpris: kr. 3.500,-
  • Tilbudspris: kr. 2.995,-

Det smukke smil

Der er ingen tvivl om at smilet i høj grad er med i det førstehåndsindtryk, vi giver hinanden. Derfor er det vigtigt for rigtig mange mennesker at have pæne hvide tænder. Et smukt smil er for os et naturligt smil. Et smil med flotte tænder i den lyse farve, der passer til dig og dit tandsæt. Et perlemorshvidt tandsæt er derfor ikke det bedste for os alle.

Sådan får du bleget dine tænder flottere

Vores hjemmeblegning er skånsom, effektiv og giver flotte tænder. Behandlingen starter på klinikken med en undersøgelse og tandrensning. Her vil du blive informeret om behandlingen og dens forløb. Herefter scannes tænderne. Scanningen bruges til fremstilling af blegeskinner. Blegeskinnerne udleveres på vores klinik, samt vejledning i brugen af disse.

Vær opmærksom på, at tandblegning kun foretages ved sundhedsfaglig indikation herfor, idet det anses som en behandling eller udføres som led i en behandling – Dette vurderes af den sundhedsfaglige på klinikken.

“Victor Borge var ikke helt gal på den da han påstod at den korteste afstand mellem to mennesker var smilet. For egen regning vil jeg mene, at afstanden er endnu kortere hvis der er tale om et smukt smil…”

– Kami Karimian, Tandlæge

Flotte tænder signalerer

I den vestlige verden opfattes pæne hvide tænder som et tegn på selvtillid, overskud og velstand. Her på klinikken oplever vi da også mange patienter, der ønsker at få bleget tænder i forbindelse med en forestående jobsamtale, date, bryllup eller begivenhed, hvor de gerne vil vise sig fra deres bedste side.

Efter blegningen

Efter behandlingen skal du være opmærksom på ikke at spise eller drikke noget, der indeholder kraftige farvestoffer.

Få 10% rabat

Er du under uddannelse, giver vi studierabat
Læs mere

Kom til orde

Hvad er din opfattelse af os og dit sidste besøg på klinikken?
Læs mere

Spar 505 kr.

Nu har vi tilbud på en professionel blegning af dine tænder.
Læs mere