fbpx
menu
×

Forespørg tid til tandlæge

Udfyld punkterne, så finder vi en tid sammen der matcher dine ønsker.

Bestil tid
Hvilke ugedage passer dig bedst? *
Vælg ønsket tidsrum *
Tandlæge Brøndby Strand

Tandlæge i Brøndby Strand

Bestil en tidSe priser

Teamtand er din nye tandlæge i Brøndby Strand.

Uanset om du ankommer for at få foretaget et almindeligt rutinetjek eller har tid til en større behandling, modtager vi dig med samme professionelle engagement.

Vores tandlæge i Brøndby Strand arbejder altid med det største ønske om at give dig en positiv oplevelse – hvad end det er dit første besøg i tandklinikken  eller du har været kunde i mange år.

For at kunne give dig den bedste oplevelse, arbejder vi hver dag ud fra et sæt stærke holdninger, der skal sikre dig en tryg og god oplevelse.

Dertil kan du forvente et resultat, som vidner om den kvalitet, vi lægger i vores arbejde.

Få rette behandlinger

Professionel rådgivning, erfaring og stor tandteknisk faglighed sikrer dig de bedste resultater, når du besøger tandlægen.

Hvad end du ankommer til en rutinemæssig kontrol eller skal have foretaget en større behandling som indsættelse af implantater, behandling af parodontose etc. kan du forvente kvalitetsbehandling med afsæt i dit unikke tandsæt.

Se en liste over vores behandlinger her.

Hvorfor vælge os som ny tandlæge i Brøndby Strand?

Tandpleje er en tillidssag. Og når du kender klinikken, din nye tandlæge og vores arbejdsetik, er vi sikre på, du får det bedste resultat.

Derfor får du også tildelt din helt egen tandlæge, der møder dig, hver gang du kommer i klinikken.

Mange års erfaring har lært os, at du som patient får den bedste oplevelse, når det er den samme person, der giver dig behandling og rådgivning hver gang.

Det skaber tryghed og giver tandlægen en meget bedre indsigt i lige præcis dit tandsæt. Og når tandlægen har indsigt, får du de bedste anbefalinger til, hvordan du selv er med til et holde dine tænder sunde.

Om det så er ved at huske tandtråden, skifte til en elektrisk tandbørste eller ved at børste blødere, finder du ud af med din helt egen tandlæge.

Moderne udstyr sikrer de bedste resultater

Teamtand har ikke kun klare holdninger til patientpleje og arbejdsmoral. Vi stiller ligeledes høje krav til det udstyr og de materialer, vi anvender i vores tandlæge i Brøndby Strand.

Det betyder, at dine tænder bliver plejet med det nyeste teknologiske udstyr – simpelthen fordi det giver de bedst tænkelige resultater på den mest skånsomme måde.

Foruden moderne udstyr, anvender vi udelukkende kvalitetsmaterialer. Det gør vi, fordi dine tænder fortjener varige resultater, der holder i mange år.

Som kunde hos Teamtand kan du derfor forvente en kombination af høje faglige kompetencer, raffinerede maskiner og kvalitetsmaterialer. Det er din garanti for det bedst tænkelige resultat.

Behandling under fleksible forhold

Du har naturligvis adgang til alle gængse tandbehandlinger fra vores tandklinik i Brøndby Strand.

Vores behandlingsmuligheder tæller bro, behandling for huller i tænder, implantater, paradentose, rodbehandling, tandblegning, tandkrone, visdomstandsfjernelse, og tandretning. Naturligvis med mulighed for narkose.

Hvis du er ramt af tandlægeskræk, tilbyder vi desuden behandling helt på dine præmisser. Vi taler om dine betænkeligheder og starter et stille og roligt behandlingsforløb, hvor tempoet er sat ud fra dit temperament.

Vi udviser altid hensyn til den enkelte – og tilbyder fleksibel behandling, der imødeser dig som patient.

Find os i det populære shoppingcenter Waves 

Det er nemt og enkelt at komme til vores klinik, når du søger en tandlæge tæt på Brøndby Strand.

Vi har hjemme i Waves shoppingcenter, hvor der er gratis parkering samt adgang lige til døren via kort vej med offentlig transport.

Vi glæder os til at se dig i klinikken og give dig en personlig og professionel oplevelse.

Kontakt os på tlf. 43 90 59 60 eller info@teamtand.dk.

“Mangler du en eller flere tænder i munden vurderer vi hvilken behandling, der vil være den bedste i netop dit tilfælde. Blandt andet ud fra dine ønsker og økonomi. Vi taler med dig om mulighederne, og finder en god løsning, du kan blive tilfreds med nu og i årene fremover…”

– Kami Karimian, Tandlæge/klinikejer

Få 10% rabat

Er du under uddannelse, giver vi studierabat
Læs mere

Kom til orde

Hvad er din opfattelse af os og dit sidste besøg på klinikken?
Læs mere

Spar 505 kr.

Nu har vi tilbud på en professionel blegning af dine tænder.
Læs mere