fbpx
menu
×

Forespørg tid til tandlæge

Udfyld punkterne, så finder vi en tid sammen der matcher dine ønsker.

Bestil tid
Hvilke ugedage passer dig bedst? *
Vælg ønsket tidsrum *
Tandlæge Ishøj

Tandlæge i Ishøj – Besøg Teamtand

Bestil en tidSe priser

Teamtand er din tandlæge i Ishøj, når du vil have en kvalitetsbehandling til en god pris.

Vi er en moderne tandlæge i Ishøj, der tilbyder alle gængse tandbehandlinger og udfører dem med stor faglighed og de bedste materialer til f.eks. implantater og tandkroner.

Særlig behandling for tandlægeskræk

Vi tilbyder behandlinger som: bro, behandling af huller i tænderne, implantater, paradentose, rodbehandling, tandblegning, tandkrone, visdomstandsfjernelse, narkose og tandretning – og så har vi endda særlig behandling til personer med tandlægeskræk.

For os er det vigtigt, at dit besøg er positivt og at din behandling er yderst professionel.

Teamtand er din personlige tandlæge i Ishøj

Hos Teamtand lægger vi vægt på sunde tænder og sunde kunderelationer. Derfor er det vigtigt for os, du føler dig tryg i vores hænder.

Af samme årsag har vi besluttet, at vores kunder skal nyde godt af den samme tandlæge ved hvert besøg. Vi mener, at det styrker relationen mellem dig og tandlægen, ligesom det kommer dine tænder til gode. Din faste tandlæge får nemlig mulighed for at følge dig på tæt hold og give dig brugbare anbefalinger til dit tandsæt.

Vi mener, at tillid bygges over tid. Og når du ser det samme smilende ansigt ved dine besøg, får du ganske enkelt en bedre oplevelse.

Vores holdninger er til for at skabe tryghed, så du ved, det er samme tandlæge, der venter dig hver gang.

Gode priser med flere fordele

Hos Teamtand mener vi, at alle skal have adgang til god tandpleje. Vi lægger vægt på kvalitet, professionalisme og fair priser.

Derfor tilbyder vi blandt andet studerende 10 % rabat på behandlingerne, så livet på SU ikke bliver en hindring for at passe på tandsættet.

Du har desuden mulighed for at søge tilskud – f.eks. fra den offentlige sygesikring, Sygeforsikring Danmark samt tilskud fra kommunen.

Sidst, men ikke mindst, tilbyder vi finansiering. Mange udebliver desværre fra tandlægebesøget på grund af netop økonomi. Det kan vise sig at få store konsekvenser for tænderne,  men sådan skal det ikke være hos din tandlæge i Ishøj. Derfor er det muligt at få en aftale om ratebetalinger eller finansiering hos os.

Besøg os i Waves

Du finder Teamtand i Waves shoppingcenter.

Her kan du parkere gratis, og ankommer du via offentlig transport, har du ligeledes mange muligheder for at blive bragt lige til døren.

Book dit næste tandlægebesøg på tlf. 43 90 59 60 eller kontakt os via e-mail: info@teamtand.dk.

Teamtand - tandlæge i Ishøj

Moderne tandklinik ved Ishøj

Vores tandlægeklinik i Ishøj er både klinisk og moderne. Atmosfæren er professionel, og netop det ord kendetegner både ansatte og vores behandlinger.

Som tandlæger følger vi et koncept baseret på sund fornuft, der handler om kvalitet. Vi anvender dokumenterede teknikker til vores behandlinger, og de materialer, vi anvender, er ligeledes af høj kvalitet. Det er de, fordi vi ved, at du vil have en behandling, der ikke bare virker nu og her, men i mange, mange år.

Det er dog ikke kun nye teknikker lært under efteruddannelse, der gør os i stand til at tilbyde dig den bedste behandling. Vi investerer løbende i nyere og mere raffineret tandlægeudstyr, der gør det muligt at pleje dine tænder bedre, mere effektivt og mere skånsomt.

På den måde går mennesker, maskiner og meninger omkring kvalitet og varige resultater hånd i hånd.

“Mangler du en eller flere tænder i munden vurderer vi hvilken behandling, der vil være den bedste i netop dit tilfælde. Blandt andet ud fra dine ønsker og økonomi. Vi taler med dig om mulighederne, og finder en god løsning, du kan blive tilfreds med nu og i årene fremover…”

– Kami Karimian, Tandlæge/klinikejer

Få 10% rabat

Er du under uddannelse, giver vi studierabat
Læs mere

Kom til orde

Hvad er din opfattelse af os og dit sidste besøg på klinikken?
Læs mere

Spar 505 kr.

Nu har vi tilbud på en professionel blegning af dine tænder.
Læs mere