fbpx
menu
×

Forespørg tid til tandlæge

Udfyld punkterne, så finder vi en tid sammen der matcher dine ønsker.

Bestil tid
Hvilke ugedage passer dig bedst? *
Vælg ønsket tidsrum *
Tandlæge Roskilde

Tandlæge nær Roskilde – Tryg oplevelse med dig i centrum

Bestil en tidSe priser

Hvis du er på jagt efter den helt rette tandlæge nær Roskilde, ligger vores klinik blot en lille køretur derfra i Greve og Hundige. Vores professionelle klinik har stort fokus på tryghed, og at vi tager behandlingerne i dit tempo.

 

Et professionelt team, der respekterer dit tempo

Vi ved, at det er de færreste, som holder af at gå til tandlæge, og hvoraf flere har tandlægeskræk. Derfor er vores personale ekstraordinært skarpe på den trygge og personlige behandling, hvor vi tager alle behandlinger efter dig og dit tandsæt.

Vores klinik og tandlæge nær Roskilde foretager dine behandlinger med det nyeste, moderne og mest skånsomme teknologi. Vi sikrer dig en fast tandlæge og kontaktperson, så du møder den selvsamme medarbejder hver gang, du besøger vores klinik i Greve.

Få tilskud til dine behandlinger med Sygeforsikring Danmark

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, er der besparelser at hente på dit kommende tandlægebesøg i vores klinik. Foruden det tilskud, som du kan få gennem Danmark, har vi også gode priser, hvor alle kan være med.

For os er kvalitet derfor også til at betale, hvilket gør, at vi forhåbentlig bidrager til at flere ønsker, eller har råd til, at komme noget oftere forbi en tandlæge nær Roskilde, eller i den by de bor i. Det er vigtigt løbende at have tjek af sine tænder, for at imødekomme eventuelle større indgreb.

Kontakt en professionel tandlæge nær Roskilde

Er du blevet nysgerrig på, hvem vi er, og hvordan vi foretager vores behandlinger, er du velkommen til at booke en tid hos vores tandlæge nær Roskilde på tlf. 43 90 59 60, eller kontakt os via e-mail: info@teamtand.dk.

Teamtand - tandlæge i Ishøj

Besøg os i klinikken i Ballerup eller Greve

Du finder Teamtand i Ballerup og Greve.

Her er der rig mulighed for parkering, og vores søde klinikpersonale står klar til at tage imod dig.

Book dit næste tandlægebesøg på tlf. 43 90 59 60 eller kontakt os via e-mail: info@teamtand.dk.

“Mangler du en eller flere tænder i munden vurderer vi hvilken behandling, der vil være den bedste i netop dit tilfælde. Blandt andet ud fra dine ønsker og økonomi. Vi taler med dig om mulighederne, og finder en god løsning, du kan blive tilfreds med nu og i årene fremover…”

– Kami Karimian, Tandlæge/klinikejer

Få 10% rabat

Er du under uddannelse, giver vi studierabat
Læs mere

Kom til orde

Hvad er din opfattelse af os og dit sidste besøg på klinikken?
Læs mere

Spar 505 kr.

Nu har vi tilbud på en professionel blegning af dine tænder.
Læs mere