menu
×

Få tid til tandlæge

Udfyld formularen - så finder vi en tid til dig, der matcher dine ønsker så godt som muligt.

Bestil tid
Hvilke ugedage passer dig bedst? *
Vælg ønsket tidsrum *
Tandlæge Taastrup

Teamtand er en moderne tandlæge i Taastrup

Bestil en tidSe priser

Når du ankommer hos Teamtand, finder du ud af, hvorfor vi er manges favorit tandlæge i Taastrup.

Teamtand er en moderne tandlæge i Taastrup, hvor vi hver dag arbejder målrettet på at skabe sundere tænder og flottere smil for vores mange kunder, der besøger tandklinikken til et rutinemæssigt eftersyn eller en større tandbehandling.

Vores filosofi bygger på nære relationer og de højeste standarder inden for tandfaget – simpelthen fordi det kommer dig og dine tænder til gode

Altid fleksible forhold

Som en velbesøgt tandlæge i Taastrup bestræber vi os altid på at imødekomme alle forespørgsler.

Derfor kan du forvente, at vi gør alt for at tilgodese dine ønsker til tider, behandlinger m.m. Vi vil desuden altid bestræbe os på at skaffe dig en akuttid, såfremt uheldet har været ude, og du har behov for hurtig assistance.

For studerende omfatter vores fleksibilitet en attraktiv studierabat, hvor unge under uddannelse får 20 % rabat på behandlinger, så livet på SU ikke bliver en hindring for de vigtige tandeftersyn.

Om du er studerende eller ej, fortæller vi gerne mere om muligheden for finansiering. Du kan benytte dig af vores samarbejde med et finansieringsselskab, ratebetalinger, der vurderes og aftales i de enkelte tilfælde, eller undersøge muligheden for tilskud. Tilskud kommer typisk fra den offentlige sygesikring, Sygesikring Danmark eller via kommunale tilskud.

Vi hjælper naturligvis gerne med behandlingsforslag, der anvendes til dokumentation, når du søger tilskuddet.

Besøg os i Waves shoppingcenter!

Teamtand holder til i Waves indkøbscenter, hvor du let finder parkering eller ankommer med den offentlige transport, som stopper lige ved centret.

Vi glæder os til at byde dig hjerteligt velkommen i klinikken.

Besøg din tandlæge i Taastrup – book tid på tlf. 43 90 59 60 eller via info@teamtand.dk.

Få din egen faste tandlæge i Taastrup

Vores holdning er, at du får en bedre oplevelse, når du kender din tandlæge. Derfor er det altid den samme, der byder dig velkommen i klinikken.

Når du og tandlægen kender hinanden, får dine tænder det bedste udbytte. Din tandlæge kender dit tandsæt og kan følge udviklingen mellem dine eftersyn, hvilket giver mulighed for at komme med de bedste anbefalinger. Følger du disse i hverdagen – og overholder du dine regelmæssige eftersyn – får du alle forudsætninger for at bevare et flot sæt tænder hele livet.

Vores tandlæge i Taastrup sætter altid dine oplevelser højest – og det mærker du fra det øjeblik, du træder ind af døren. Af samme årsag kan du forvente en ekstra varm modtagelse samt behandling på dine præmisser, hvis du lider af tandlægeskræk. Oplys os blot om dine bekymringer, så hjælper vi dig igennem skridt for skridt – med vægt på tryghed og tillid.

Moderne tandklinik med alle behandlinger

Hos Teamtand udfører vi alle former for tandbehandlinger. Du kan få udført behandlinger som: implanter, rodbehandling, tandkrone, bro, paradentose, tandblegning, visdomstandsfjernelse, narkose og tandretning – og naturligvis behandling mod huller i tænderne.

Vores klinik er afslappet og har en helt jordnær og uformel omgangstone med god stemning blandt både personale og patienter. Men modsat vores afslappede forhold og uformelle tone mellem fagligt personale og patienter, har vi en meget mere striks tilgang til vores udstyr.

Her er kun det bedste godt nok, og derfor anvender vi det nyeste udstyr. Kombination af høj faglighed og de bedste teknologiske redskaber sikrer dig det bedste resultat. Vi kan nemlig behandle og efterse med raffinerede maskiner, der sikrer effektive resultatet på skånsom vis.

Foruden moderne udstyr og teknikker anvender vi udelukkende kvalitetsmaterialer. Vi ved, du får det bedste resultat, når du behandles med en løsning, der varer mange år frem. Det er du og dine tænder bedst tjent med.

“Mangler du en eller flere tænder i munden vurderer vi hvilken behandling, der vil være den bedste i netop dit tilfælde. Blandt andet ud fra dine ønsker og økonomi. Vi taler med dig om mulighederne, og finder en god løsning, du kan blive tilfreds med nu og i årene fremover…”

– Kami Karimian, Tandlæge/klinikejer

Få 20% rabat

Er du under uddannelse, giver vi studierabat
Læs mere

Kom til orde

Hvad er din opfattelse af os og dit sidste besøg på klinikken?
Læs mere

Spar 1000 kr.

Nu har vi tilbud på en professionel blegning af dine tænder.
Læs mere