menu
×

Forespørg tid til tandlæge

Udfyld punkterne, så finder vi en tid sammen der matcher dine ønsker.

Bestil tid
Hvilke ugedage passer dig bedst? *
Vælg ønsket tidsrum *
Tandlæge Greve Hundige

Teamtand finder du i Greve & Hundige- området

Bestil en tidSe priser

Du kan køre lige til døren. Med både tog og bus. Kommer du i bil, er der masser af parkeringspladser – og de er naturligvis gratis…

Det er særdeles nemt at finde vej til Teamtands tandlæge i Greve og Hundige området hvis du bor, arbejder eller pendler gennem Greve, Hundige, Ishøj eller Vallensbæk. Vi bor nemlig lige i Waves Shopping Center omgivet af utallige gratis parkeringspladser og offentlige transportmuligheder.

Med bil

Hvis du tager bilen, er det en god idé at køre af Køge Bugt Motorvejen ved afkørsel 27. Fra afkørslen er der kun omkring 2 km til Waves, hvor du finder vores tandlægeklinik. På grund af de gode tilkørselsforhold kan du hurtigt komme frem til vores tandlæger, selvom du befinder dig længere væk. Det tager eksempelvis kun 23 minutter fra Køge og 16 minutter fra Høje Taastrup.

Med bus

Vælger du at tage bussen, har du også mange muligheder at vælge mellem. Disse busser stopper alle lige ved Waves:

Bus linje 154E, 225, 400, 400S, 600S og 854.

Vi ses på klinikken!.

Vi glæder os til at se dig fra Greve & Hundige-området på klinikken i Waves! Du finder os på 1 sal.

Med tog til Hundige Station

Det er også nemt at komme til tandlægen med tog fra Greve & Hundige-området. Da klinikken ligger i Waves, står du blot af på Hundige Station og går over gangbroen til Waves’ centerindgang. Ved indgang E er der direkte adgang til 1. salen med en bred rampe, så det også er nemt at få barnevogne og kørestole med.

S-togs linjerne A og E kører til Hundige Station.

Selv om du bor længere væk, kan du hurtigt komme frem til Teamtand i Waves. Eksempelvis tager det kun omkring 17 minutter med toget fra Københavns Hovedbanegård.

Gratis parkering

Det er nemt at komme af med bilen hos os. Vi har ikke mindre end 3.200 gratis parkeringspladser til rådighed. Langt de fleste af parkeringspladserne er endda uden tidsbegrænsning, så du kan sagtens slå tandlægebesøget sammen med shoppingturen eller de daglige indkøb.

På ”P-Syd, tagparkering” og ”P-Nord” kan du parkere lige så længe du vil. På ”P-Syd, stue” er der en tidsbegrænsning på 3 timer. De få steder, hvor der er tidsbegrænset parkering, er det tydeligt markeret.

Du finder handicap-parkeringspladser ved alle indgange til Waves Shopping Center, og der er elevatorer til 1. sal samt parkeringsdæk både indendørs og udendørs. Alle indgange i stueplan er brede og uden trin, så der er god plads, hvis du medbringer barnevogn, kørestol eller er gangbesværet.

Ved hovedindgangen (Indgang F) er der ydermere rullebånd op til parkeringsdækket, så du ubesværet kan få din barnevogn – eller indkøbsvogn hvis du har købt ind – med op til bilen.

På Waves hjemmeside finder du et kort over parkeringsmulighederne. Det finder du her >

“Mangler du en eller flere tænder i munden vurderer vi hvilken behandling, der vil være den bedste i netop dit tilfælde. Blandt andet ud fra dine ønsker og økonomi. Vi taler med dig om mulighederne, og finder en god løsning, du kan blive tilfreds med nu og i årene fremover…”

– Kami Karimian, Tandlæge/klinikejer

Få 20% rabat

Er du under uddannelse, giver vi studierabat
Læs mere

Kom til orde

Hvad er din opfattelse af os og dit sidste besøg på klinikken?
Læs mere

Spar 505 kr.

Nu har vi tilbud på en professionel blegning af dine tænder.
Læs mere