menu
×

Forespørg tid til tandlæge

Udfyld punkterne, så finder vi en tid sammen der matcher dine ønsker.

Bestil tid
Hvilke ugedage passer dig bedst? *
Vælg ønsket tidsrum *
Tandretning

Ret tænderne med effektiv tandregulering

Bestil en tidSe priser

Tandretning er en populær behandlingsform hos både børn og voksne, der ønsker at få lige tænder og et pænere smil. Og selvom det flotte smil giver øget selvværd, hjælper en tandretning også ofte mod hovedpine og ømme kæbemuskler, der kan være resultatet af et skævt bid. Hos Teamtand kan vi hurtigt og effektivt rette dine tænder – så du igen kan smile og føle dig tilpas.

Få lige tænder – uanset årsagen

Der kan være mange årsager til, at personer ønsker en tandregulering. Mange oplever med tiden en tendens til, at de forreste tænder flytter sig en smule og med tiden bliver skæve. Denne vandring i tænderne kan heldigvis rettes op, så du igen får et flot smil, der ikke hæmmer dig i sociale sammenhænge eller giver ømhed og hovedpine.

Der kan være forskel på, om du har tænder, der peger i flere retninger eller om du blot oplever en smule generende skævhed, som går dig på. Uanset tilfældet kan tandretning ofte være den rette løsning.

Nutidens tandretning er mere diskret

Mange personer forbinder en tandregulering med klodsede bøjler og store metalskinner. Det er dog langt fra tilfældet i dag, hvor særligt voksne har glæde af meget mere diskrete – næsten usynlige – tandretningsmetoder.

Tandretning med aftagelig bøjle eller skinne

Teamtand anvender foruden LiteWire systemerne Inman Aligner og Clear Aligner, hvilket er metoder med aftagelig bøjle eller skinne.

Inman Aligner benytter fjedrer, som blidt trækker eller skubber tænderne på plads. Produktet er udformet som en gennemsigtige plastikbøjle, der derved fremstår diskret.

Clear Aligner metoden består af flere skinner, der gradvist anvendes til at skubbe tænderne til den ønskede tandstilling.

Fælles for metoderne er det, at de ofte tager 6 – 24 uger, men faktisk har vist sig effektive på bare 4 uger i enkelte tilfælde.

Disse behandlinger kræver ligeledes særlige certifikater, som Teamtand besidder.

Tandretning med LiteWire – fastsiddende bøjle

Hos Teamtand er vi så heldige at kunne tilbyde vores patienter tandretning med LiteWire. Denne type tandregulering foregår med en fastsiddende bøjle, som er udformet med diskretion i tankerne. Selve LiteWire bøjlen er udført i ”tandfarver”, hvilket gør den betydeligt mindre synbar.

Med denne tandretningsmetode får du smilet tilbage på mellem 3 og 6 måneder, hvorefter du har et vindende smil.

Er du generet af mellemrum mellem dine fortænder er LiteWire også en glimrende løsning, der kan lukke for det.

Vi kan tilbyde dig tandretning med LiteWire, da vi har gennemgået et særligt certificeringsforløb, som kvalificerer os til at rette dine tænder med denne metode, der nænsomt skubber dine tænder på plads.

Kontakt Teamtand og slip for skæve tænder

Skæve tænder kan som regel altid behandles. Ikke bare for at få et flot smil, men også for at få et korrekt bid og undgå fysiske og psykiske problemer som følge af et skævt tandsæt.

Vi hjælper dig gerne med et få et flot smil og bedre livskvalitet – det kræver blot en gratis konsultation i vores afdeling i Ballerup eller vores tandklinik i Waves shoppingcenter, som ligger i Greve.

Kommer du fra Hundige, Ishøj, Vallensbæk, Brøndbystrand eller andre byer tæt på, har du let adgang via offentlig transport, der stopper lige ved centret.

Kontakt os for nærmere information om muligheden for at få en flot tandretning.

“En krone fungerer som en slags “tøndebånd”, der sikrer at tanden ikke flækker. Det er i dag umuligt, at se forskel på tandkroner og naturlige tænder. De bliver nemlig formet og farvet, så de matcher dine egne tænder perfekt.”

– Kami Karimian, Tandlæge/klinikejer

Få 20% rabat

Er du under uddannelse, giver vi studierabat
Læs mere

Kom til orde

Hvad er din opfattelse af os og dit sidste besøg på klinikken?
Læs mere

Spar 505 kr.

Nu har vi tilbud på en professionel blegning af dine tænder.
Læs mere