menu
×

Få tid til tandlæge

Udfyld formularen - så finder vi en tid til dig, der matcher dine ønsker så godt som muligt.

Bestil tid
Hvilke ugedage passer dig bedst? *
Vælg ønsket tidsrum *
Tandlæge i Hundige

Professionel tandlæge i Hundige, der giver dig smil på læben.

Bestil en tidSe priser

Besøg Teamtand, hvis du søger en professionel tandlæge i Hundige, der giver dig smil på læben.

Hos Teamtand forstår vi, at dine tænder er dit visitkort til omverden. Derfor sætter vi en ære i alle behandlinger – lige fra det regelmæssige tandeftersyn til implanter, tandblegninger, broer eller noget helt fjerde.

Som din lokale tandlæge i Hundige vil vi gerne give dig en oplevelse, hvor du kender din tandlæge, og din tandlæge kender dig. Hvad angår vores tandtekniske kunnen og faglighed, er vi dog et stykke fra lokallivet. Vi benytter os nemlig af internationalt anerkendte metoder og kvalitetsmaterialer – alt sammen til en fair pris.

Moderne tandklinik – lige i nabolaget

Som en moderne tandklinik tilbyder vi et bredt udvalg af behandlinger og pleje af tænderne.
Vi forstår, at dine tænder både tjener en vigtig funktion som dit tyggeapparat, men også er en vigtig del af din person og dit møde med omverden. Vi har derfor både ekspertise i traditionelle tandbehandlinger som rodbehandling, paradentose, tandkroner og behandling for huller i tænderne. Samtidig tilbyder vi også mere livsstilsorienterede behandlinger som f.eks. tandblegninger.

Teamtand har et fremragende personale, der er dybt specialiserede inden for alle ydelserne. Dertil er vi stærkt principfaste, hvad angår kvaliteten af de materialer, vi bruger. Vi mener, at du som kunde skal have mangeårig glæde af din behandling, og det ved vi, du får, fordi vi anvender kvalitetsprodukter på tværs af alle ydelser.

Det giver et resultat, du kan være tryg ved.

Tandlæge med trygge rammer

Når du besøger vores tandlæge i Hundige, er det den samme person, der byder dig velkommen i klinikken. Har du ikke allerede en fast tandlæge, møder du ham eller hende, og vil fremadrettet blive behandlet af den samme. Vi mener, at det kommer dine tænder til gode, når du opbygger et forhold til den samme kyndige tandlæge. Det giver nemlig indsigt i lige netop dit tandsæt samt mulighed for at følge de anbefalinger, tandlægen giver dig.

Kør lige til døren – vi bor praktisk

Er du bosiddende, arbejdende eller pendler du i Greve, Hundige, Ishøj og Vallensbæk området, finder du let Teamtand.

Vi holder til i Waves Shopping Center, der er et knudepunkt for offentlig transport og omgivet af gode, gratis parkeringsmuligheder. Det er med andre ord let at komme til i egen bil, med bus eller med toget.

Det gør det også dejligt praktisk at få taget dig af dine tænder samtidig med, at du let klarer alle dagens indkøb.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos vores Tandlæge i Greve og hjælpe dig med at finde smilet frem. Bestil tid til tandlægen på tlf. 43 90 59 60 eller kontakt os på info@teamtand.dk.

“Mangler du en eller flere tænder i munden vurderer vi hvilken behandling, der vil være den bedste i netop dit tilfælde. Blandt andet ud fra dine ønsker og økonomi. Vi taler med dig om mulighederne, og finder en god løsning, du kan blive tilfreds med nu og i årene fremover…”

– Kami Karimian, Tandlæge/klinikejer

Få 20% rabat

Er du under uddannelse, giver vi studierabat
Læs mere

Kom til orde

Hvad er din opfattelse af os og dit sidste besøg på klinikken?
Læs mere

Spar 1000 kr.

Nu har vi tilbud på en professionel blegning af dine tænder.
Læs mere