menu
×

Forespørg tid til tandlæge

Udfyld punkterne, så finder vi en tid sammen der matcher dine ønsker.

Bestil tid
Hvilke ugedage passer dig bedst? *
Vælg ønsket tidsrum *
Krone

Beskyt dine tænder med en holdbar tandkrone

Bestil en tidSe priser

En tandkrone er ikke et implantat, der erstatter din nuværende tand. Tandkronen skal ses som en skal eller en slags hætte, der omslutter og dækker din nuværende tand, som er beskadiget, delvist knækket eller på anden vis har risiko for at knække helt eller forgå.

Begrebet tandkrone betyder med andre ord, at du får indsat en krone over en svækket tand, og derved beskytter den og samtidig får et pænere tandsæt.

Tandkronen ser helt naturlig ud og er udført i et meget stærkt materiale, hvorfor der er tale om en holdbar løsning.

Hvem har glæde af en tandkrone?

En tandkrone er som nævnt en kappe eller skal, der placeres omkring og tilslutter en tand, som er i fare for at flække eller gå til.

Personer, der har et behov for at styrke deres tand, kan derfor med fordel få en krone indsat for at gøre tanden hel igen og genopbygge den.

Der kan være flere årsager til, at en tand er svækket og at der skal laves en krone. Det kan skyldes:

  • At en tand er gået i forfald på grund af tandsygdom eller dårlig mundhygiejne.
  • At en tand er knækket som resultatet af en ulykke.
  • At en person har skåret tænder og nedslidt dem.
  • At en person har fået tilstrækkeligt med syreskader på sine tænder, og de med tiden er blevet opløst.
  • At kosmetiske ønsker gør, at en tandkrone eller facade er den ideelle løsning.

Selvom en person ønsker at få lavet en tandkrone, er det ikke garanteret, at det kan lade sig gøre. Tanden skal have en tilstrækkelig fæste for at kunne bære kronen, ligesom tanden ikke må være flækket på langs.

Vi anbefaler en porcelænstandkrone

Tandkroner udformes både i metal og porcelæn. Hos Teamtand anbefaler vi tandkroner i porcelæn, da du herved opnår det mest naturlige resultat. Porcelænsmaterialet gør det nemlig muligt at skabe en nuance, der matcher dit eksisterende tandsæt. Dermed får du et naturligt resultat, hvor det bliver svært at se, hvilke tænder der har en krone, og hvilke tænder der stammer fra dit eget tandsæt.

Hvor længe holder en tandkrone?

Det findes intet facit for, hvor lang holdbarhed, du kan forvente på din tandkrone. Slider du meget på den når du tygger, eller skærer du tænder, vil det påvirke den totale levetid. De fleste personer vil dog opleve, at en porcelænskrone holder i 20-30 år ved almindelig tandpleje.

Hos Teamtand i Greve Hundige ønsker vi, at din tandkrone holder i mange år frem. Derfor anvender vi danskproducerede tandkroner i høj kvalitet, som vi kan være trygge ved at anbefale vores patienter. Det betyder samtidig, at du får dansk garanti og kan være tryg ved, at der ikke opstår risiko for allergier.

Vi både udfører og rådgiver om tandkroner fra vores klinik i Greve, der ligger i Waves. Her er både gode parkeringsforhold og nem adgang med offentlig transport – særligt fra omkringliggende byer som Hundige, Ishøj, Vallensbæk og Brøndbystrand.

Kontakt os på telefon 43 90 59 60 eller e-mail info@teamtand.dk for nærmere information om muligheden for at få en krone til dine tænder

“En krone fungerer som en slags “tøndebånd”, der sikrer at tanden ikke flækker. Det er i dag umuligt, at se forskel på tandkroner og naturlige tænder. De bliver nemlig formet og farvet, så de matcher dine egne tænder perfekt.”

– Kami Karimian, Tandlæge/klinikejer

Få 20% rabat

Er du under uddannelse, giver vi studierabat
Læs mere

Kom til orde

Hvad er din opfattelse af os og dit sidste besøg på klinikken?
Læs mere

Spar 505 kr.

Nu har vi tilbud på en professionel blegning af dine tænder.
Læs mere