menu
×

Forespørg tid til tandlæge

Udfyld punkterne, så finder vi en tid sammen der matcher dine ønsker.

Bestil tid
Hvilke ugedage passer dig bedst? *
Vælg ønsket tidsrum *
Implantat

Få grund til at smile. En naturtro tandrod giver dig smilet igen.

Bestil en tidSe priser

Der er ingen grund til at gå rundt med manglende tænder. Særligt ikke når et implantat både syner og føles naturligt – og ikke mindst giver dig lyst til at smile igen.

I Danmark er det alment accepteret hos både ældre og unge at få foretaget en implantatbehandling, hvor en kunstig tandrod erstatter den eller de manglende tænder. Implantatet kan både erstatte en enkelt tand eller anvendes til at restaurere et helt tandsæt – og resultatet er både flot og naturtro.

Tandoperationer i høj kvalitet giver livskvalitet

Det er en livsforandrende oplevelse, når du får indopereret implantater. Hos Teamtand er vi af den overbevisning, at den totale pakke tager forbehold for tandlægens erfaringsniveau, pris og kvalitet – ligesom forløbet skal tilrettelægges individuelt, så løsningen passer din person. Dertil sørger vi naturligvis for at foretage en professionel forundersøgelse og grundige opfølgninger efter behandlingen.

Hos Teamtand møder du tandkirurger med stor erfaring i implantatbehandlinger. Kirurgerne står typisk for mere end 200 implantatoperationer om året, og har foruden deres høje faglighed og seneste viden også moderne udstyr til deres rådighed.

Vores implantater er ligeledes af høj kvalitet, men der laves mange forskellige typer af implantater, som tandlægen vil vejlede dig i. Uanset hvilket implantat du vælger, er det af stærkt materiale og med solid dokumentation bag sig, så du får størst mulig glæde af dit tandimplantat.

Prisen spiller naturligvis også en rolle for din tandoperation. Vi vejleder dig naturligvis og præsenterer dine muligheder. Du er altid velkommen til at få en gratis undersøgelse og et tilbud hos os. Vi kan desuden vejlede dig med information om tilskudsmuligheder fra Sygeforsikring Danmark.

Vores klinik ligger i Waves, i Greve, hvorfor du let kan komme og høre mere om dine muligheder – særligt hvis du bor omkring Hundige, Ishøj, Vallensbæk og Brøndbystrand, hvorfra der er nem adgang med offentlig transport. Kontakt os på telefon 43 90 59 60 eller e-mail info@teamtand.dk for nærmere information.

Hvad er et tandimplantat?

Et tandimplantat er en såkaldt kunstig tandrod udført i titaniummateriale. Implantatet fastgøres i kæbeknoglen, hvilket giver et stærkt resultat. Selvom det kan lyde voldsomt, er det en ganske smertefri procedure, hvor du som patient er lokalbedøvet under operationen.

I dag findes der implantater fra mange forskellige producenter. Teamtand tilbyder derfor forskellige størrelser og typer, men går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi ved, at vores patienter ønsker et flot, naturligt og ikke mindst langtidsholdbart resultat. Derfor anvender vi kun tandimplantater af høj kvalitet, der permanent løser vores patienters tandproblemer og tilfører bedre livskvalitet.

Hvornår anvendes et implantat?

Der kan være flere årsager til, at det bliver nødvendigt at få lavet en tandbehandling med implantater.

Nogle patienter får operationen, fordi de lider af paradentoseangreb, som fører til mistede tænder. I disse tilfælde, hvor tandsættet er angrebet aggressivt, er implantater en livsforandrende oplevelse, som straks giver mere selvtillid og bidrager til, at patenterne nu kan smile, tygge og leve uden en negativ følelse omkring deres tænder og personlige fremtræden.

Det er dog ikke kun paradentosepatienter, der vælger at få indopereret et tandimplantat. Også personer, der har mistet en eller flere tænder på grund af mangelfuld hygiejne og tandpleje eller i forbindelse med ulykker, kan vælge at få restaureret deres tandsæt.

Foruden kosmetiske og psykologiske overvejelser, vælger flere af vores patienter desuden at få et implantat, fordi manglende tænder faktisk kan give tyggeproblemer, der siden fører til fordøjelsesproblemer. Faktisk kan manglende tænder påvirke både smil, tale, udseende og det generelle velvære.

Kontakt vores tandlæge i Greve og Hundige for mere information.

“Det er en fornøjelse for mig at arbejde med implantater. At opleve den glæde behandlingen giver en patient er ganske enkel fantastisk. Jeg bliver nok aldrig træt af at høre patienterne fortælle om at de nu kan smile som de vil og tygge uden at skulle bekymre sig.”

– Kami Karimian, Tandlæge/klinikejer

Få 20% rabat

Er du under uddannelse, giver vi studierabat
Læs mere

Kom til orde

Hvad er din opfattelse af os og dit sidste besøg på klinikken?
Læs mere

Spar 505 kr.

Nu har vi tilbud på en professionel blegning af dine tænder.
Læs mere